فصل دوم: آزمایش های مربی | فصل سوم: آزمایش های دستورالعملی | فصل چهارم: آزمایش های کاوشگری |
۱- جهت یابی با استفاده از ساعت عقربه دار | ۲- زیباسازی محیط زندگی با بلورهای دست ساز | ۳- کیفیت آب موجود در کدام زمین ها، برای آشامیدن مناسب تر است ؟ |
۲- بخش قابل رؤیت ماه | ۴- چگونگی تشکیل چشمه آب | ۵- آیا کاتالیزگرهای زیستی می توانند نقش سم زدایی داشته باشند؟ |
۳- هلال های متفاوت از ماه | ۷- تشکیل چین خوردگی | ۷- چگونه آب سخت می شود؟ |
۴- فوران آب های زیرزمینی | ۸- یاخته های ماهیچه ای | ۸- بین دما و حجم گاز در فشار ثابت چه رابطه ای وجود دارد ؟ |
۵- رطوبت هوای بازدمی | ۹- نقاشی با بزاق دهان | ۹- آیا همۀ واکنش ها برگشت پذیرند؟ |
۶- کربن دی اکسید در هوای بازدمی | ۱۰- نور و اثر آن بر تولید نشاسته در برگ | ۱۰- هنگام انجام واکنش های شیمیایی چه اتفاقی می افتد ؟ |
۸- گویچه های انتقال دهندۀ گازهای تنفسی | ۱۱- استخوان های محکم و انعطاف پذیر | ۱۱- چگونه یون ها را در محلول شناسایی کنیم؟ |
۹- تعیین گروه های خونی | ۱۲- روزنه های هوایی در برگ ها | ۱۲- چگونه می توان نمودار انحلال پذیری نمک را رسم کرد ؟ |
۱۰- جوشاندن آب، بدون گرما | ۱۳- تقسیم رشتمان(میتوز) در یاخته های ریشه پیاز | ۱۳- عملکرد کاتالیزگرها چیست؟ |
۱۱- حرکت آب با گرمای دست | ۱۴- یاخته های مبارز بدن | ۱۵- فشار در یک مایع به چه عاملی بستگی دارد؟ |
۱۲- بازی دما با انحلال پذیری | ۱۵- تخمیر(تنفس بی هوازی) | ۱۹- چگونه یک دماپای(ترموستات) ساده بسازیم؟ |
۱۳- مسیرهای رنگی | ۱۶- نیروی بین ذرات | ۲۰- کدام یک گرمای بیشتری مبادله می کند؟ |
۱۴- محلول نمکی حساس | ۱۸- ویتامین C در میوه ها و سبزی ها | |
۱۵- محلول های رنگی | ۱۹- میزان گاز حل شده در یک نوشابه | |
۱۶- رسوب شناور | ۲۰- کیفیت روغن | |
۱۷- زعفران اصل یا رنگ زرد تقلبی | ۲۱- ساخت گوی برفی شیشه ای | |
۱۸- مولکول ها، دست در دست هم | ۲۲- حل شدن گازها در آب | |
۱۹- پرده ای از آب | ۲۳- خالص سازی نیترات ها | |
۲۰- اقیانوسی از هوا | ۲۴- ابعاد مولکول | |
۲۱- نی غواص | ۲۵- کلسیم کربنات در صدف | |
۲۲- شناوری | ۲۶- اندازه گیری ابعاد یک لوله | |
۲۳- پرسرعت اما کم فشار | ۲۷- اندازه گیری هایی به ضخامت یک برگه کاغذ | |
۲۴- انرژی به انرژی | ۲۸- چگالی | |
۲۵- انتقال انرژی | ۲۹- اصل ارشمیدس | |
۲۶- جابه جایی گرما | ۳۰- اندازه گیری دما | |
۲۸- قایق بخار | ۳۱- ظرفیت گرمایی گرماسنج | |
| ۳۲- گاز آرمانی (کامل) در دمای ثابت | |
| ۳۳- انبساط طولی جامدها | |
۱۰- جوشاندن آب، بدون گرما | ۳۴- گرمای ویژه | |
۱۸- مولکول ها، دست در دست هم | ۳۵- گرمای نهان ذوب یخ | |
۱۹- پرده ای از آب | ۳۶- گرمای نهان تبخیر آب | |
۱۹- کشش سطحی | | |
۲۱- نی غواص | | |
۲۷- از گرما تا حرکت( ماشین بخار) | ۲۸- مفهوم چگالی | |
| ۳۲- قانون بویل – ماریوت | |