فیلم های آزمایش های کتاب آزمایشگاه علوم تجربی (۱) پایه دهم

فصل اول : کلیات

نکات ایمنی در آزمایشگاه

فصل دوم:

آزمایش های مربی

فصل سوم:

آزمایش های دستورالعملی

فصل چهارم:

آزمایش های کاوشگری

۱- جهت یابی با استفاده از ساعت عقربه دار۲- زیباسازی محیط زندگی با بلورهای دست ساز۳- کیفیت آب موجود در کدام زمین ها، برای آشامیدن مناسب تر است ؟
۲- بخش قابل رؤیت ماه۴- چگونگی تشکیل چشمه آب۵- آیا کاتالیزگرهای زیستی می توانند نقش سم زدایی داشته باشند؟
۳- هلال های متفاوت از ماه۷- تشکیل چین خوردگی۷- چگونه آب سخت می شود؟
۴- فوران آب های زیرزمینی۸- یاخته های ماهیچه ای۸- بین دما و حجم گاز در فشار ثابت چه رابطه ای وجود دارد ؟
۵- رطوبت هوای بازدمی۹- نقاشی با بزاق دهان۹- آیا همۀ واکنش ها برگشت پذیرند؟
۶- کربن دی اکسید در هوای بازدمی۱۰- نور و اثر آن بر تولید نشاسته در برگ۱۰- هنگام انجام واکنش های شیمیایی چه اتفاقی می افتد ؟
۸- گویچه های انتقال دهندۀ گازهای تنفسی۱۱- استخوان های محکم و انعطاف پذیر۱۱- چگونه یون ها را در محلول شناسایی کنیم؟
۹- تعیین گروه های خونی۱۲- روزنه های هوایی در برگ ها۱۲- چگونه می توان نمودار انحلال پذیری نمک را رسم کرد ؟
۱۰- جوشاندن آب، بدون گرما۱۳- تقسیم رشتمان(میتوز) در یاخته های ریشه پیاز۱۳- عملکرد کاتالیزگرها چیست؟
۱۱- حرکت آب با گرمای دست۱۴- یاخته های مبارز بدن۱۵- فشار در یک مایع به چه عاملی بستگی دارد؟
۱۲- بازی دما با انحلال پذیری۱۵- تخمیر(تنفس بی هوازی)۱۹- چگونه یک دماپای(ترموستات) ساده بسازیم؟
۱۳- مسیرهای رنگی۱۶- نیروی بین ذرات۲۰- کدام یک گرمای بیشتری مبادله می کند؟
۱۴- محلول نمکی حساس۱۸- ویتامین C در میوه ها و سبزی ها
۱۵- محلول های رنگی۱۹- میزان گاز حل شده در یک نوشابه
۱۶- رسوب شناور۲۰- کیفیت روغن
۱۷- زعفران اصل یا رنگ زرد تقلبی۲۱- ساخت گوی برفی شیشه ای
۱۸- مولکول ها، دست در دست هم۲۲- حل شدن گازها در آب
۱۹- پرده ای از آب۲۳- خالص سازی نیترات ها
۲۰- اقیانوسی از هوا۲۴- ابعاد مولکول
۲۱- نی غواص۲۵- کلسیم کربنات در صدف
۲۲- شناوری۲۶- اندازه گیری ابعاد یک لوله
۲۳- پرسرعت اما کم فشار۲۷- اندازه گیری هایی به ضخامت یک برگه کاغذ
۲۴- انرژی به انرژی۲۸- چگالی
۲۵- انتقال انرژی۲۹- اصل ارشمیدس
۲۶- جابه جایی گرما۳۰- اندازه گیری دما
۲۸- قایق بخار۳۱- ظرفیت گرمایی گرماسنج
۳۲- گاز آرمانی (کامل) در دمای ثابت
۳۳- انبساط طولی جامدها
۱۰- جوشاندن آب، بدون گرما۳۴- گرمای ویژه
۱۸- مولکول ها، دست در دست هم۳۵- گرمای نهان ذوب یخ
۱۹- پرده ای از آب۳۶- گرمای نهان تبخیر آب
۱۹- کشش سطحی
۲۱- نی غواص
۲۷- از گرما تا حرکت( ماشین بخار)۲۸- مفهوم چگالی
۳۲- قانون بویل – ماریوت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *